• MVP van de maand december 2023

  Len Hustings

  Len komt altijd met veel energie en goede zin naar de training. Natuurlijk houdt Len ook wel van een gezellig praatje met zijn teamgenootjes, maar wanneer het tijd is om serieus aan de slag te gaan doet Len altijd goed mee. Hij is hartstikke gemotiveerd om iedere training een beetje beter te worden!
  Bart en Maud zien dat Len de gegeven oefeningen altijd zo goed als hij kan uitvoert en ook zijn teamgenootjes aanmoedigt. Ook wanneer zijn teamgenootjes een keertje niet opletten, helpt Len mee om ze bij de les te houden.
  Kortom, Len zijn inzet wordt gewaardeerd door de coaches en is een goed voorbeeld voor de andere spelertjes! Ga zo door Len!

 • MVP van de maand november 2023

  Ellemijn heeft Colin Steinbusch opgeven als speler van de maand van de u14-1. Een moeilijke keus was het niet, want als iemand eruit springt op het moment is het Colin. De hele vakantie heeft hij buiten gebasketbald met in het bijzonder het oefenen van zijn linker lay-up wat hij nu vlekkeloos kan. Hij is altijd ver op tijd op de training, vraagt altijd of hij het wel goed doet en ziet goed zijn eigen acties, maar kan ook zonder aarzeling goed samen spelen met het nieuwe teampje waarmee hij nu speelt. Wegens zijn technisch inzicht en nog geen wedstrijd ervaring (tot dit seizoen), vind Ellemijn hem met zijn motivatie een hele goeie aanwinst voor het team!
  Colin Proficiat!

 • MVP van de maand oktober 2023

  Coach Maud en Bart geven aan dat ondanks dat Mabinty nog maar kort bij het team is, ze nu al een grote aanwinst is. Mabinty komt altijd met goede zin en veel motivatie naar de trainingen. Ze luistert altijd goed naar de uitleg van de coaches, ze voert oefeningen goed uit en ze doet iets met de aanwijzingen die tijdens trainingen gegeven worden.
  Daarnaast is Mabinty ook een goede hulp voor de coaches! Wanneer andere spelers niet opletten, helpt Mabinty mee om orde in de groep te houden door teamgenoten actief aan te spreken op hun gedrag. Dat wordt door Bart en Maud erg gewaardeerd.
  Kortom, Mabinty is een waardevolle aanvulling voor het U12 team vandaar de benoeming tot MVP van de maand oktober.
  Vandaag mocht ze meelopen in de line up van de dameswedstrijd en de tip off doen. Trots dat ze was🏀

 • MVP van de maand september 2023

  #MVP MVP van de maand september is Giordany Demilio Gonzalez!
  Giordany zit pas bij de u14/2 en heeft grote stappen gemaakt, hij past prima in onze groeps dynamiek en is een aanwinst op vele vlakken. Hij traint iedere training heel serieus mee en geeft 110% daar waar 100% al meer dan genoeg is. Giordany gaat overal met de juiste instelling voor. Dit blijft niet onopgemerkt door zijn coaches. Af en toe moeten zij hem zelfs afremmen, ook hier luistert hij goed naar de tips van Philippe en Sander.

 • MVP van de maand maart 2023

  De MVP van maart is Justin Offergeld van de U12. Wat is die jongen gegroeid! Hij is een hele complete speler geworden en echt een aanwinst voor het team. Hij heeft een hele goede pass in zijn vingers en zijn scorend vermogen is groot. Zijn doorzettingsvermogen is er debet aan dat hij erg goed kan verdedigen. De coach kan hem echt met a mission het veld insturen. Als iemand het deze maand verdient om MVP te worden is dat Justin. Justin, blijf groeien en keep pushing!

 • MVP van de maand februari 2023

  Ruben komt altijd met de volle 100% inzet naar de training. Hij voert de oefeningen zo goed als hij kan uit en luistert naar aanwijzingen van de coaches. 

  De inzet die Ruben laat zien zorgt er ook voor dat hij zich het afgelopen seizoen flink ontwikkeld heeft op het basketbalveld. Verdedigend staat Ruben sterk zijn mannetje en ook in de aanval weet hij steeds beter hoe hij zijn kansen moet benutten. Natuurlijk is er nog veel te leren, maar Ruben is zeker goed op weg :)

 • MVP van de maand januari 2023

  BC Titans start in 2023 met iets nieuws, nl. de maandelijkse uitroeping van de MVP van de maand. Een jeugdlid van onze club wordt hierbij geëerd en in ‘het zonnetje’ gezet.
  De MVP van januari 2023 is Aaliyah Wille van de U14.
  Aaliyah is door coach Ellemijn als MVP geselecteerd omdat ze altijd op tijd en zeer behulpzaam is. Ze is zeer gedreven en voert de oefeningen op de trainingen zeer serieus uit. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want ze moest aanvankelijk als enige meisje in het team hard werken voor haar plekje. Op dit moment staat ze haar ‘mannetje’ (ahum, vrouwtje) en is ze sterk en fel in de 1-vs-1 duels. Dit komt ook tot uiting in mooie scores tijdens de wedstrijden.
  Aaliyah, gefeliciteerd!