• MVP van de maand april 2024

  Camila Vaessen is onze jongste speelster bij de U12 groep. Ondanks dat zij pas 7 jaar is, zien we dat Camila altijd serieus aan de slag gaat tijdens trainingen. Ze is altijd bereid om de coaches te helpen en helpt mee om orde in de groep te houden.

  Camila is altijd vrolijk en dat straalt ze ook uit naar haar teamgenoten. Ze speelt goed samen met de anderen en ze is altijd te vinden voor een gezellig praatje.
  Coaches Bart en Maud zien ook dat Camila steeds beter wordt in haar basketbal spelletje, iedere training gaat ze vooruit.
  Kortom, Camila is een echte aanwinst voor het U12 team. Ondanks dat zij de jongste is, is zij een goed voorbeeld voor de rest! Ga zo door Camila!

 • MVP van de maand maart 2024

  De #MVP van de maand Maart is Leon Reumkens. Hij heeft een behoorlijke groei gemaakt op fysiek en mentaal vlak. Hierdoor is hij ook een van de teamcaptaines geworden.

  Leon is onze harde werker:

  Rebounden en scoren allemaal geen probleem voor hem, het team motiveren gebeurt ook met passie.

  Beide coaches, Philippe en Sander zijn maar al te blij met hem in het team! Hij is een solide kracht binnen het team, die altijd aanwezig is en verdient de nominatie, Ga zo door Leon je bent een topper!!!

 • MVP van de maand januari 2024

  MVP van januari 2024 is NIC van der Loo van. U14-1. Dit was niet zo'n moeilijke keuze. Deze ambitieuze speler heeft namelijk een enorm grote passie voor het spel, gaat voor iedere bal en is een hele waardevolle speler voor het team. Dit is in de afgelopen tijd alleen maar meer geworden. In wedstrijden is hij dan ook bekend geworden om zijn fanatieke manier van verdedigen en zijn onzelfzuchtige samenspel, waardoor hij voor weinig tegenscores zorgt en veel fast breaks creƫert. Een wedstrijd zonder Nic en met Nic is dan ook heel duidelijk te merken ten opzichte van vorig seizoen (al zeg ik het zelf). Maar niet alleen in wedstrijden haalt hij het uiterste uit zich, ook in trainingen is hij altijd op tijd geeft vaak meer dan 100% in de oefeningen. Ook van hem krijg ik vaker de terugkoppeling, met een bigsmile, dat hij het idee krijgt steeds meer te leren van het spelletje. Ik verwacht dat hij in de toekomst nog meer zal groeien als speler en dat komt door wat hij afgelopen maand heeft laten zien!
  Kortweg Nic van der Loo is een uitblinker bij de u14-1, door zijn verdediging, samenspel, zijn houding en omgang in het team.