• Vrijwilligers

   

  BC TITANS heeft een grote groep enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de verening. Zonder deze vrijwilligers kan BC TITANS niet bestaan!
  Op dit moment hebben we de volgende verschillende vrijwilligers groepen.


  - Activiteitencommissie:    Zij organiseren o.a. een halloween tocht, kerstborrel, seizoens-
                                         afsluiting, paaseierenactie, kamp en andere leuke activiteiten.
  - ICT vrijwilliger:              Deze zorgt voor onderhoud van de website.
  - Lief en Leed:                 Draagt zorg voor een kaartje of kleine attentie bij ziekte, verjaardag,
                                        slagen en andere bijzondere gelegenheden.
   
  Als vereniging kan je nooit genoeg vrijwilligers hebben! Wil jij deel uit maken van deze enthousiaste groep vrijwilligers en kan jij iets betekenen voor BC TITANS, meld je dan bij het sectretariaat

  Momenteel heeft BC TITANS een aantal  VACATURES:

  - Ledenwerving.
  - Sponsoring.

  We geven je hierover graag meer informatie.

 • Nieuwjaarsreceptie 2023

 • Living legend

  15 Juli 2022 bestond de Nederlandse basketball bond 75 jaar! De 75-jarige mijlpaal is mede te danken aan alle vrijwilligers die zich inzetten voor de verenigingen en de basketball sport!
  Binnen iedere vereniging zijn er mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de club; de “Local living legends”.
  Op donderdag 24 November werden deze legends extra in het zonnetje gezet door de Nederlandse Basketball bond. Voor onze club was dit Henk Florie, die zich al sinds de oprichting van BC Titans in 2011 inzet voor de club!

  Samen met zijn “begeleiders” (😉) Marco en Maud, is Henk afgereisd naar Almere voor de interland van de Orange Lions dames tegen Tsjechië. Alle legendes (en begeleiders) mochten plaatsnemen op de eretribune naast het veld. Tijdens de rust werd Henk, samen met de andere aanwezige legends, verzocht om het veld op te gaan. Hier kregen ze een mooie oorkonde en een staande ovatie voor al het vrijwilligerswerk dat zij verrichten voor hun club!

  De wedstrijd van de Nederlandse dames tegen Tsjechië had een moeizame start, na het eerste kwart stond Oranje achter met 15-25. De Tsjechische dames liepen tijdens het tweede kwart flink uit (28-43).
  De Nederlandse dames begonnen een stuk sterker aan de tweede helft, in het slotkwart kwam Nederland nog heel dichtbij (54-59). Helaas lukte het oranje niet om dit door te zetten, de Tsjechische dames scoorden zeven punten op rij en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Een buzzer beater van Laura Westerik zorgde ervoor dat de eindstand 66 - 71 werd.

 • Halloweentocht 28-10-2022

 • 2 jaar virussen, 2 jaar uitstel activiteiten

 • Foto's van BC Titans kamp 2019

  Het BC TITANS KAMP 2019 was een groot succes ook al dwong het weer af en toe tot improviseren. Dankzij de inzet van vele aanwezige vrijwilligers was daar niet veel van te merken. Iedereen bedankt voor jullie inzet om dit kamp tot een groot succes te maken!
  Download alle foto's van BC Titans kamp 2019

 • Halloween 16-11-2018